تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آبان 1400 - 21:32
233 بازدید
کد خبر : 99180

دانشگاه‌های ایران چه جایگاهی در مناسبات علمی بین‌المللی دارند؟

دانشگاه‌های ایران چه جایگاهی در مناسبات علمی بین‌المللی دارند؟

ایسنا/خوزستان مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: بین‌المللی‌سازی دانشگاه از خود اساتید و دانشجویان شروع می‌شود؛ فاندهای مختلفی توسط دانشگاه‌های بین‌المللی ارائه داده می‌شوند و هر گروه آموزشی در ایران می‌تواند پروژه‌ای را تعریف و ارتباط بین‌المللی برقرار کند. دکتر کریم لویمی مطلق در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ارتباط بین‌المللی نظام

دانشگاه‌های ایران چه جایگاهی در مناسبات علمی بین‌المللی دارند؟

ایسنا/خوزستان مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: بین‌المللی‌سازی دانشگاه از خود اساتید و دانشجویان شروع می‌شود؛ فاندهای مختلفی توسط دانشگاه‌های بین‌المللی ارائه داده می‌شوند و هر گروه آموزشی در ایران می‌تواند پروژه‌ای را تعریف و ارتباط بین‌المللی برقرار کند.

دکتر کریم لویمی مطلق در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ارتباط بین‌المللی نظام آموزش عالی کشور با دانشگاه‌های خارج از کشور بستگی به روابط بین‌المللی سیاسی دارد؛ اگر چهره خوبی از کشورمان در مجامع سیاسی و تبلیغاتی وجود داشته باشد، دانشگاه‌های بین‌المللی نیز برای برقراری ارتباط ابراز تمایل می‌کنند. در عین حال با وجود تحریم‌های مختلف، با دانشگاه‌های بین‌المللی در ارتباط هستیم.

وی با اشاره به سه کنسرسیومی که دانشگاه‌های ایران در آن‌ها عضو هستند، توضیح داد: ما از سه کنسرسیوم متعلق به برنامه آموزش اتحادیه اروپا، یک برنامه را گذراندیم و در آن فعال هستیم. کنسرسیوم اول مربوط به بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در ایران و چند دانشگاه از اسپانیا، اتریش، اسکاتلند و… است. دانشگاه‌های علامه طباطبایی، کردستان، مشهد و شهید چمران اهواز نیز در این کنسرسیوم عضو هستند.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: یکی دیگر از این کنسرسیوم‌ها در حوزه اینترنت اشیاء است که از جمله کاربردهای آن کنترل از راه دور همه تجهیزات الکترونیکی از راه دور است. در این کنسرسیوم، چند دانشگاه از ایران و چند دانشگاه اروپایی حضور دارند و قرار است رشته ارشد این حوزه نیز در ایران طراحی و در صورت امکان، راه‌اندازی شود.

وی بیان کرد: کنسرسیوم سومی که ایران در آن عضو است، یونیتل یا آموزش آنلاین است که چند دانشگاه اروپایی در آن عضو هستند و هزینه و فاند آن توسط اتحادیه اروپا به دانشگاه‌ها تعلق می‌گیرد. این کنسرسیوم در حوزه مهندسی کامپیوتر، ریاضی و… فعالیت می‌کند.

لویمی مطلق گفت: ما برای بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها کار کرده‌ایم و خوشبختانه تاکنون موفق عمل کرده‌ایم. کل هزینه بین‌المللی‌سازی را اتحادیه اروپا پرداخت کرده است و برای خرید تجهیزات نیز اعتباری به دانشگاه شهید چمران اهواز اختصاص داده شده بود که متاسفانه به دلیل تحریم‌های بانکی موفق به دریافت این اعتبار نشدیم.

عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: بین‌المللی‌سازی دانشگاه از خود اساتید و دانشجویان شروع می‌شود؛ فاندهای مختلفی توسط دانشگاه‌های بین‌المللی ارائه داده می‌شوند و هر گروه آموزشی در ایران می‌تواند پروژه‌ای را تعریف و ارتباط بین‌المللی برقرار کند. به راحتی می‌توان ارتباط بین‌المللی برقرار کرد و خود دانشگاه نیز استقبال خواهد کرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی

خرید تابلو نقاشی از سایت هنری آرت یار

کنترل تلویزیون سامسونگ

امداد خودرو هیوندای

کوله پشتی کودک

دستگاه های صنایع غذایی

فروشگاه اینترنتی اینرژی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

دانلود استوری اینستاگرام

ادکلن بلک افغان

تلویزیون سامسونگ du7000

تعمیر تلویزیون ال جی در تهران

خرید الکتروموتور

یخسازی قالبی

قیمت باتری ماشین با ارسال و نصب رایگان

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری

تعمیر کولر گازی در تهران

 

 

 

 

قیمت باتری سرفیس

گلند فلکسیبل

هزینه سفر به مشهد

خرید دیزل ژنراتور

 

هزینه ترجمه

 

 

 

 

 

رپرتاژ به چه معنی است و چه کاربردی دارد؟

 

 

 

 

 

خرید دمپایی و صندل عمده

 

 

 

 

خرید ممبر گروه

 

 

 

 

خرید ووچر پرفکت مانی بدون ثبت نام

نانوسان

چاپ کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تولید فیلم استرچ

 

 

 

 

 

 

سمپاشی ساس

 

 

آجر نسوز

 

 

 

خرید رپورتاژ آگهی

 

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح