تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 مهر 1400 - 19:34
38 بازدید
کد خبر : 14460

روشنگری و آگاه سازی مردم موجبات ایجاد نشاط سیاسی را فراهم می‌سازد

روشنگری و آگاه سازی مردم موجبات ایجاد نشاط سیاسی را فراهم می‌سازد

 استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه محور و اساس برنامه ریزی های ما باید شعار سال باشد، گفت: یکی از مهم‌ترین راه‌های ایجاد نشاط سیاسی، روشنگری و آگاه سازی مردم از اقدامات و برنامه‌هاست. حمید ملانوری، امروز چهارشنبه ۱۱ فروردین در همایش فرمانداران استان، ضمن تشکر از اقدامات سال گذشته، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب(مدظله

روشنگری و آگاه سازی مردم موجبات ایجاد نشاط سیاسی را فراهم می‌سازد

 استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه محور و اساس برنامه ریزی های ما باید شعار سال باشد، گفت: یکی از مهم‌ترین راه‌های ایجاد نشاط سیاسی، روشنگری و آگاه سازی مردم از اقدامات و برنامه‌هاست.

حمید ملانوری، امروز چهارشنبه ۱۱ فروردین در همایش فرمانداران استان، ضمن تشکر از اقدامات سال گذشته، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) شعار امسال را “تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها”تعیین کرده‌اند و فرمانداران مکلفند به عنوان نمایندگان عالی دولت در شهرستان‌ها، به این شعار در کلیه مسایل اجرایی توجه داشته باشند.

به گزارش ایسنا، وی با تأکید بر اینکه محور حرکت و اساس برنامه ریزی های ما باید شعار سال باشد، تصریح کرد: شعار “تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها”باید به عنوان خط مشی و دستورالعملی ویژه در دستور کار قرار گیرد؛ ملاک ارزیابی ها هم باید همین عنوان سال باشد.

استاندار با تأکید بر اینکه مبحث تولید به تولید در حوزه صنعتی محدود و خلاصه نمی‌شود، گفت: مهم‌ترین کار ما باید هدفمند کردن تولیدات فرهنگی، علمی، سیاسی، اقتصادی و … و سوق دادن برنامه‌ها به سمت توسعه باشد.

ملانوری ادامه داد: در حال حاضر مهم‌ترین حلقه مفقوده مهم در توسعه کشور، عدم وجود ارتباط بین محورهای تأثیرگذار در توسعه است لذا ما باید با برنامه ریزی درست بین این حلقه‌ها رابطه‌ای قوی برقرار کنیم تا توسعه محقق شود.

وی یادآور شد: در شرایط فعلی بین کشاورزی و گردشگری، مراکز علمی و صنعت، بهداشت و گردشگری و … ارتباطی وجود ندارد در حالی که ارتباط بین این حوزه ها در کیفیت بخشی تولید و ایجاد ارزش افزوده و در نتیجه توسعه بسیار مؤثر است.

استاندار با اشاره به صحبت‌هایش در شورای اداری انتهای سال گذشته، گفت: بنا به آن چه در آن جلسه مطرح شد، فرمانداران باید برای سال ۱۴۰۰ برنامه عملیاتی داشته باشند، این برنامه‌ها بر اساس برش‌های شهرستانی برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی بوده، هدف گذاری‌ها در آن مشخص باشد و کارها نیز بر اساس جدول زمان بندی پیش برود.

ملانوری ادامه داد: هنر ما در برنامه ریزی باید این باشد که محورهای مختلف توسعه را کنار هم قرار دهیم و بین آنها تعامل ایجاد کنیم.

وی یادآور شد: برنامه ریزی‌ها باید با نگاه به آینده باشد و مسئولان نیز تا لحظه آخر حضورشان درست مثل روز اول باید به کار و تلاش خود ادامه دهند.

به گفته وی، پاشنه آشیل بسیاری از مسایل، عدم برنامه ریزی است و ما جز با برنامه محور بودن کارها به هدف نمی‌رسیم.

استاندار راه اندازی ستاد توسعه خاوران را اقدامی در همین راستا برشمرد و گفت: ستاد توسعه خاوران، پایه و اساس حرکتی به سمت توسعه است.

وی تصریح کرد: در قالب برنامه‌های ستاد توسعه خاوران، ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و توانمندی‌های همه حوزه‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند.

ملانوری با بیان اینکه اقدامات ستاد، محور حرکت‌های توسعه‌ای در سال های آینده است، اظهار کرد: انتخابات، یک حماسه سیاسی بزرگ است.

ملانوری به جدول زمان بندی انتخابات ۱۴۰۰ اشاره کرد و از اقدامات صورت گرفته تا این لحظه گفت.

وی با اشاره به چهار محور اصلی سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت در انتخابات، خاطرنشان کرد: دو اصل امنیت و سلامت انخابات به طور مستقیم به عهده ما به عنوان مجریان انتخابات است اما در بحث رقابت و مشارکت اگر چه به صورت مستقیم نقشی نداریم اما می‌توانیم با مدیریت درست در این دو اصل هم تأثیرگذار باشیم.

استاندار با تأکید بر رعایت اصل بی‌طرفی توسط مجریان انتخابات در برگزاری انتخاباتی سالم و امن گفت: در انتخابات اسفند ۹۸ هیچ کدام از همکاران ما درگیر مراجع قضای نشده‌اند که این نشان دهنده اهتمام همه در رعایت قانون است.

ملانوری بیان کرد: منافع نظام در برپایی انتخاباتی سالم، با مشارکت بالای مردم، رقابت جدی، شکل گیری شوراها در تمامی شهرها و روستاها، انتخاب رئیس جمهوری مقتدر با رأی حداکثری است.

وی درخصوص تکلیف مسئولان در جریان انتخابات گفت: فرمانداران، بخشداران، شهرداران و مدیران باید تریبون دار نظام باشند و برای ایجاد نشاط سیاسی در راستای برگزاری انتخاباتی باشکوه اقدام کنند.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین راه‌های ایجاد نشاط سیاسی، روشنگری و آگاه سازی مردم از اقدامات و برنامه‌هاست.

ملانوری افزود: در شرایط فعلی که دشمن به دنبال بی اعتمادسازی است باید با اطلاع رسانی درست، مردم را در جریان اقدامات انجام شده قرار دهیم تا فرصت سم‌پاشی را از دشمنان بگیریم.

وی با بیان اینکه خسارت جنگ روانی دشمن، بی اعتمادی و بی انگیزگی است، افزود: این نکته را باید مدنظر داشته باشیم که همه در اردوگاهی مشغول خدمت هستیم که فرماندهی آن را رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) به عهده دارند و تدوام حرکت رو به رشد این اردوگاه، دست ماست.

ملانوری یادآور شد: افرادی که با اشاعه اخبار نادرست باعث یأس و ناامیدی می شوند نیز باید بدانند که خارج این اردوگاه نیستند.

وی ادامه داد: دولت که باید بر اساس اهداف نظام شکل بگیرد، با رأی بالای مردم است که قدرت می‌گیرد و توانایی و اقتدار دارد، در حالی که یأس و ناامیدی بر میزان مشارکت مردم تأثیر منفی داشته، بر توانایی دولت نیز تأثیر نامطلوب دارد.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: رسانه‌ها نیز باید در زمینه نشاط بخشی به جامعه کمک کنند تا انتخاباتی پرشور و باشکوه و توأم با نشاط برگزار شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.