تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 آذر 1400 - 21:04
68 بازدید
کد خبر : 137473

شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در کنار پزشکی قانونی باشند

شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در کنار پزشکی قانونی باشند

معاون راهبردی قوه قضاییه با اشاره به خدمات تخصصی و گسترده سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: شرکت های دانش بنیان می توانند با شناخت خدمات پزشکی قانونی و طراحی بیزینس مدل های خاص در کنار این سازمان باشند. به گزارش ایسنا به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی

شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در کنار پزشکی قانونی باشند

معاون راهبردی قوه قضاییه با اشاره به خدمات تخصصی و گسترده سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: شرکت های دانش بنیان می توانند با شناخت خدمات پزشکی قانونی و طراحی بیزینس مدل های خاص در کنار این سازمان باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، سید محمد صاحبکار صبح امروز چهارشنبه ۲۰ اسفند ماه در برنامه ای که در محل پردیس فناوری قوه قضاییه برگزار شد، افزود: یکی از مجموعه‌هایی که در طول سال چندین میلیون مورد خدمت به مراجعین ارائه می کند، سازمان پزشکی قانونی کشور است که در بسیاری از اظهارنظرهای قضایی به کارشناسی پزشکان این سازمان نیاز داریم.

وی تصریح کرد: پزشکی قانونی سازمانی بزرگ و گسترده با شعب بسیار در شهرهای مختلف کشور است که با ارائه خدمات مهم و قابل توجه در تعامل نزدیک با مردم قرار دارد.

صاحبکار اظهار داشت: بدون شک و با توجه به گستردگی خدمات پزشکی قانونی، شرکت های دانش بنیان می توانند با شناخت نیازها و نیز خدماتی که پزشکی قانونی ارائه می‌کند در کنار این سازمان قرار گیرند و پزشکی قانونی نیز به عنوان کارفرما عمل کند.

به گفته وی شرکت‌های دانش بنیان می توانند با طراحی بیزینس مدل های خاص در کنار پزشکی قانونی قرار گیرند به نحوی که این اقدام به نفع مردم، سازمان و نیز شرکت‌های دانش بنیان باشد.

صاحبکار همچنین تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان باید به این نکته نیز توجه داشته باشند که طراحی مدل های آنان به ویژه در بدو کار هزینه برای دولت به همراه نداشته باشد چرا که در شرایط فعلی کشور با مشکلات مالی و اقتصادی مواجه است و باید به نحوی عمل کرد که بار مالی برای دولت ایجاد نکنیم. معاون قوه قضاییه در ادامه تاکید کرد: قوه قضاییه دستگاه خدمت رسان و در تعامل با انبوهی از مردم است که در مراحل رسیدگی و پیگیری امور، می توان انبوهی از نوآوری ها را به منظور تسهیل رسیدگی به درخواست ها و همچنین افزایش تعامل با مردم ارائه نمود..

وی همچنین تعیین اولویت ها توسط حکمرانان و سردمداران یک کشور را از ضروریات دانست و گفت: در حال حاضر شرکت‌های دانش بنیان به عنوان یک اولویت در کشور مطرح هستند و به عنوان یک ارزش قلمداد می شوند؛ ضمن آنکه مدیران ارشد از جمله روسای قوای سه گانه به این شرکت ها توجه ویژه دارند.

وی با اشاره به جلسات رییس قوه قضاییه با شرکت های دانش بنیان، این موضوع را نشانه اهمیت کار این شرکت ها دانست و گفت: هم اکنون شرکت های دانش بنیان از اولویت چندم به اولویت اول و گفتمان ملی تبدیل شده‌اند و در بسیاری از عرصه ها می توان از حضور آن ها بهره مند شد.

در ادامه این جلسه، ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با اشاره به تلاش شرکت های دانش بنیان برای ارائه خدمت به دستگاه های مختلف، گفت: شرکت های دانش بنیان در پی کمک و خدمت به دستگاه های مختلف از جمله سازمان پزشکی قانونی کشور هستند و در تلاش هستند که برای رفع نیازهای این سازمان ها اقدامی انجام دهند.

وی تصریح کرد: از سازمان پزشکی قانونی کشور می خواهیم که نیازهای خود را مطرح کند تا شرکت ها با آگاهی از این نیازها و البته با حمایت های صندوق، برای رفع آن ها تلاش کنند ضمن آنکه این سازمان در جلساتی بخشی از نیازهای خود را اعلام کرده است که در حال مذاکره و مشاوره با شرکت های مربوط هستیم.

در این جلسه  خیاطیان رییس مرکز شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان نیز با اشاره به جلسات رییس قوه قضاییه و شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: برگزاری این جلسات نشانگر اهمیت فعالیت شرکت های دانش بنیان است که بر اساس این جلسات دو رویکرد اساسی در ارتباط قوه قضاییه و دانش بنیان ها باید مورد توجه قرار گیرد: نخست آنکه شرکت ها در فرایند نوآوری های قوه قضاییه حضور داشته باشند و نیازهای قوه را بشناسند و دوم اینکه این شرکت ها مورد حمایت و توجه قوه قضاییه در رشد نوآوری ها قرار گیرند.

وحدت رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری دیگر سخنران این جلسه بود که در سخنانی با بیان اینکه در چند سال گذشته میزان تعامل قوه قضاییه و شرکت های دانش بنیان قابل تصور نیز نبود، گفت: رشد این زیست بوم امروز به جایی رسیده است که طی دو سال گذشته رییس قوه قضاییه دو جلسه با دانش بنیان ها برگزار و پردیس نوآوری قوه قضاییه را افتتاح کرده اند.

وی این موضوع را نشانگر اهمیت شرکت های دانش بنیان دانست و خواستار کمک و حمایت قوه از شرکت ها در مسائل حقوقی و قضایی شد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی

خرید تابلو نقاشی از سایت هنری آرت یار

کنترل تلویزیون سامسونگ

امداد خودرو هیوندای

کوله پشتی کودک

دستگاه های صنایع غذایی

فروشگاه اینترنتی اینرژی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

دانلود استوری اینستاگرام

ادکلن بلک افغان

تلویزیون سامسونگ du7000

تعمیر تلویزیون ال جی در تهران

خرید الکتروموتور

یخسازی قالبی

قیمت باتری ماشین با ارسال و نصب رایگان

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری

تعمیر کولر گازی در تهران

 

 

 

 

قیمت باتری سرفیس

گلند فلکسیبل

هزینه سفر به مشهد

خرید دیزل ژنراتور

 

هزینه ترجمه

 

 

 

 

 

رپرتاژ به چه معنی است و چه کاربردی دارد؟

 

 

 

 

 

خرید دمپایی و صندل عمده

 

 

 

 

خرید ممبر گروه

 

 

 

 

خرید ووچر پرفکت مانی بدون ثبت نام

نانوسان

چاپ کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تولید فیلم استرچ

 

 

 

 

 

 

سمپاشی ساس

 

 

آجر نسوز

 

 

 

خرید رپورتاژ آگهی

 

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح