تاریخ انتشار : دوشنبه 6 دی 1400 - 19:06
96 بازدید
کد خبر : 158027

رئیس‌جمهوری لهستان قانون بحث‌برانگیز رسانه‌ها را وتو کرد

رئیس‌جمهوری لهستان قانون بحث‌برانگیز رسانه‌ها را وتو کرد

آندری دودا، رئیس جمهوری لهستان امروز دوشنبه ۲۷ دسامبر لایحه بحث‌برانگیز رسانه‌ها را که در پارلمان این کشور تصویب شده بود، وتو کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، به گفته رئیس جمهوری لهستان، امضای مصوبه پارلمان این کشور در مورد رسانه‌ها می‌توانست روابط ورشو و متحدش، واشنگتن را تیره کند. دودا برای لایحه

رئیس‌جمهوری لهستان قانون بحث‌برانگیز رسانه‌ها را وتو کرد

آندری دودا، رئیس جمهوری لهستان امروز دوشنبه ۲۷ دسامبر لایحه بحث‌برانگیز رسانه‌ها را که در پارلمان این کشور تصویب شده بود، وتو کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، به گفته رئیس جمهوری لهستان، امضای مصوبه پارلمان این کشور در مورد رسانه‌ها می‌توانست روابط ورشو و متحدش، واشنگتن را تیره کند. دودا برای لایحه رسانه‌ها تحت فشار دولت آمریکا قرار داشت.

مصوبه مجلس لهستان برای تبدیل شدن به قانون باید به امضای آندری دودا، رئیس‌جمهوری این کشور می‌رسید.

برخی از منتقدان قانون رسانه‌ها در لهستان بر این نظرند که هدف از تصویب این قانون، محدود کردن کانال خبری «تی.وی.ان ۲۴» بوده است که تحت کنترل شرکت آمریکایی دیسکاوری قرار دارد.

بر اساس این لایحه، شرکت‌های خارج از اروپا از داشتن بیش از ۴۹ درصد سهام مؤسسات رسانه‌ای لهستانی منع می‌شدند.

اثر عملی مصوبه مجلس لهستان تنها بر شرکت مادر شبکه تلویزیونی «تی.وی.ان ۲۴» بود و صاحب آمریکایی آن مجبور می‌شد که اکثر سهام خود را بفروشد.

دولت لهستان با این استدلال که قانون رسانه‌ها برای حفظ امنیت و حاکمیت ملی این کشور ضروری است آن را به تصویب پارلمان رسانده بود. به این ترتیب قوانین مرتبط با مالکیت خارجی رسانه‌ها در لهستان محدود می‌شد.

پیشتر تظاهرات گسترده سراسری در حمایت از این شبکه تلویزیونی و همچنین موضوع آزادی بیان در لهستان برگزار شده بود. شرکت دیسکاوری هم تهدید کرده بود که از لهستان در دادگاه داوری بین‌المللی شکایت خواهد کرد.

شبکه «تی.وی.ان ۲۴» توسط یک شرکت آمریکایی دیگر به نام Scripps Networks Interactive به قیمت ۲ میلیارد دلار (۱.۷ میلیارد یورو) خریداری و سپس به شرکت دیسکاوری فروخته شده بود.

سرمایه‌گذاری در این شبکه تلویزیونی، بزرگ‌ترین سرمایه آمریکایی در لهستان است. در حال حاضر شرکت دیسکاوری ارزش «تی.وی.ان ۲۴» را ۳ میلیارد دلار (۲.۶۵ میلیارد یورو) می‌داند.

حزب ملی‌گرای «قانون و عدالت» که قدرت در لهستان را در دست دارد بر این نظر است که مؤسسات رسانه‌ای خارجی با داشتن قدرت زیاد در کشور، بحث‌های عمومی را منحرف می‌کنند. اما منتقدان می‌گویند که تحرکات دولت علیه مؤسسات رسانه‌ای خارجی بخشی از یک برنامه اقتدارگرایانه فزاینده است که ورشو را با اتحادیه اروپا درگیر کرده است.

اینک رئیس جمهوری لهستان گفته است که مصوبه پارلمان در خصوص رسانه‌ها بر فعالیت شرکت‌هایی که به طور قانونی در کشورش مشغول به فعالیت هستند، آسیب می‌رساند.

دودا با بیان اینکه مصوبه مجلس لهستان میلیاردها دلار برای کشورش هزینه خواهد داشت، گفت که با نظر بسیاری از هموطنان لهستانی خود موافق است که با توجه به بروز مشکلات دیگر، در حال حاضر نیازی به این لایحه نیست.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی

خرید تابلو نقاشی از سایت هنری آرت یار

کنترل تلویزیون سامسونگ

امداد خودرو هیوندای

کوله پشتی کودک

دستگاه های صنایع غذایی

فروشگاه اینترنتی اینرژی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

دانلود استوری اینستاگرام

ادکلن بلک افغان

تلویزیون سامسونگ du7000

تعمیر تلویزیون ال جی در تهران

خرید الکتروموتور

یخسازی قالبی

قیمت باتری ماشین با ارسال و نصب رایگان

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری

تعمیر کولر گازی در تهران

 

 

 

 

قیمت باتری سرفیس

گلند فلکسیبل

هزینه سفر به مشهد

خرید دیزل ژنراتور

 

هزینه ترجمه

 

 

 

 

 

رپرتاژ به چه معنی است و چه کاربردی دارد؟

 

 

 

 

 

خرید دمپایی و صندل عمده

 

 

 

 

خرید ممبر گروه

 

 

 

 

خرید ووچر پرفکت مانی بدون ثبت نام

نانوسان

چاپ کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تولید فیلم استرچ

 

 

 

 

 

 

سمپاشی ساس

 

 

آجر نسوز

 

 

 

خرید رپورتاژ آگهی

 

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح