مشکلات اقتصادی مردم با رویکرد علمی قابل رفع است
رییس پژوهشکده پولی و مالی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی مردم با رویکرد علمی قابل رفع است، گفت: من امیدوارم سال ۹۸ با تدبیر سیاستگذاران و مجریان اقتصادی به سالی با موفقیت تبدیل شود و بتوانیم چالشها را با مدیریت و روشهای علمی به خوبی مدیریت کنیم. دکتر علی دیواندری در گفتوگو با ایسنا، با تاکید
رییس پژوهشکده پولی و مالی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی مردم با رویکرد علمی قابل رفع است، گفت: من امیدوارم سال ۹۸ با تدبیر سیاستگذاران و مجریان اقتصادی به سالی با موفقیت تبدیل شود و بتوانیم چالشها را با مدیریت و روشهای علمی به خوبی مدیریت کنیم.
دکتر علی دیواندری در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه ما در شرایط امروز بیش از هر چیزی به مدیریت نقدینگی، اصلاح نظام بانکی و تدوین طرحهای مورد نیاز رونق اقتصادی نیازمندیم، اظهار کرد: این مسائل موضوعات جذاب برای ایجاد رونق، ثبات در اقتصاد، رفع نگرانیها و دغدغههای اقتصادی مردم در جامعه است به گونهای که در پژوهشکده پولی و بانکی بر روی این موضوعات کار پژوهشی و علمی صورت میگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه امروزه موضوع مدیریت نقدینگی از موضوعات اساسی کشور است، گفت: طرحهای پژوهشی مورد بررسی در پژوهشکده پولی و مالی در جهت همکاری با بانک مرکزی به منظور حل مشکلات اقتصادی جامعه صورت میگیرد و بانکها از نتایج و یافتههای این پژوهشها استفاده خواهند کرد. در واقع در این پژوهشکده تلاش داریم مشکلاتی نظیر تورم، مدیریت و هدایت نقدینگی در کشور را با روشهای علمی شناخته شده رفع کنیم.
رئیس پژوهشکده پولی و مالی خاطرنشان کرد: امیدوارم سال ۹۸ با تدبیر سیاستگذاران و مجریان اقتصادی به سالی با موفقیت تبدیل شود و بتوانیم چالشها را با مدیریت و روشهای علمی به خوبی مدیریت کنیم چرا که بسیاری از مشکلات فعلی اقتصادی به صورت ناخواسته به کشور تحمیل شده است اما توان اقتصادی ایران کم نیست که به دلیل غفلت از این پتانسیلها مشکلاتی برای ما در حوزه اقتصاد ایجاد میشود اما امیدوارم سال خودباوری در پیش رو داشته باشیم.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰