تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 آذر 1400 - 19:06
62 بازدید
کد خبر : 154782

هشدارها درباره فقدان امنیت غذایی شهروندان اسرائیلی

هشدارها درباره فقدان امنیت غذایی شهروندان اسرائیلی

دو پژوهشگر اسرائیلی در گزارشی نسبت به نبود امنیت غذایی در اراضی اشغالی و فقر ۳۰ درصد از شهروندان اسرائیلی در نتیجه ضعف عملکرد دولت به ویژه در دوران کرونا هشدار دادند. به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، دو پژوهشگر اسرائیلی اعلام کردند، زمان آن فرا رسیده است که مساله امنیت غذائی در

هشدارها درباره فقدان امنیت غذایی شهروندان اسرائیلی

دو پژوهشگر اسرائیلی در گزارشی نسبت به نبود امنیت غذایی در اراضی اشغالی و فقر ۳۰ درصد از شهروندان اسرائیلی در نتیجه ضعف عملکرد دولت به ویژه در دوران کرونا هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، دو پژوهشگر اسرائیلی اعلام کردند، زمان آن فرا رسیده است که مساله امنیت غذائی در دستور کار تل آویو قرار بگیرد چراکه این مساله عواقب وخیم متعددی خواهد داشت.

این دو پژوهشگر به نام های آرون ترون و الیوت باری، همچنین هشدار دادند، نیاز اسرائیلی‌ها به امنیت غذایی یک مشکل اقتصادی، اجتماعی و جسمانی به حساب می‌آید که به صورت مستقیم بر دولت و قدرت دفاعی آن تاثیر می‌گذارد و عملکرد اسرائیلی‌ها را تضعیف کرده و توانایی آنها برای تحقق اهداف اسرائیل را کاهش می‌دهد.

آن ها در گزارشی اعلام کردند، نبود امنیت غذایی در میان اقشار ضعیف اسرائیلیِ دارای وضعیت‌های اجتماعی و اقتصادی پایین به ویژه در میان کودکان و افراد سالخورده ملموس تر است.

آرون ترون، عضو هیات علمی در دانشکده علوم تغذیه و موسسه بیوشیمی در دانشکده رابرت اچ تغذیه، کشاورزی و محیط زیست دانشگاه عبری و الیوت باری مدیر سابق دانشکده درمان در دانشکده براون در دانشگاه عبری و مشاور سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل در رم است.

این دو پژوهشگر تاکید کردند، زبان آمارها عمق این پدیده و خطر آن در اراضی اشغالی را برملا می‌کند. پیش از بحران کرونا، ۳۳ درصد از اسرائیلی‌ها دچار افزایش وزن بودند و ۲۰ درصد از سوء تغذیه رنج می‌بردند اما بررسی‌های موسسه بیمه ملی از سال ۲۰۱۶ نشان داد که ۱۴ درصد از اسرائیلی‌ها از نبود امنیت غذایی شدید رنج می‌برند و ۱۱ درصد از آنها دچار نبود امنیت غذایی متوسط هستند که این افراد دارای بودجه محدودی بوده و از کیفیت غذایی بالایی استفاده نمی‌کنند و سلامتی آنها در معرض خطر است. خانواده‌های اسرائیلی با درآمد متوسط نمی‌توانند میوه و سبزیجات یا منابع پروتئین با کیفیت بالا و گوشت و فرآورده‌های لبنی استفاده کنند و به جای آن، غذاهای ارزان با کالری بالا را ترجیح می‌دهند.

این دو پژوهشگر تصریح کردند که بعد از بحران کرونا، وضعیت اسرائیلی‌ها بدتر شده و ۱۳ درصد از آنها غذا و وعده‌های خود را کاهش داده و ۴۵ درصد به کمک برای برخورداری از غذا و دارو نیاز پیدا کردند و افزایش ۴۰ تا ۷۰ درصدی برای درخواست کمک‌های غذایی از سازمان‌های غیرانتفاعی رخ داد و ۱۳ إلی ۲۰ درصد کمتر می‌خورند و از کمبود غذا رنج می‌برند.

در این پژوهش آمده است که ۶۵۶ هزار خانواده اسرائیلی به میزان ۲۲.۶ درصد از نبود امنیت غذایی رنج می‌برند که شامل ۷۹۹ هزار کودک می‌شود. قبل از کرونا یک بررسی بین المللی سازمان بهداشت جهانی و دانشگاه بار ایلان نشان داد که ۱۰ درصد از کودکان اسرائیلی در کلاس‌های ششم تا نهم گفته‌اند که به دلیل نبود پول کافی برای خوردن غذا در منزل، گرسنه می‌خوابند.

این دو پژوهشگر تاکید کردند، از زمان شیوع کرونا، دیگر صدها هزار کودک به مهد کودک و مدارس ابتدائی در اسرائیل نرفتند که در آنجا به صورت روتین، وعده گرم و مغذی دریافت می‌کردند برخی از خانواده‌ها نیز یا نمی‌دانند که چگونه درخواست کمک کنند یا به دلیل احساس خجالت و شرمسازی از بیان چنین درخواستی امتناع می‌کنند. نتیجه مستقیم این حماقت این می‌شود که کودکان اسرائیلی مشکلات رشدی و اجتماعی دارند که امکان اصلاح آن ممکن است دشوار باشد، چراکه داده‌های موجود نشان می‌دهد که از زبان شیوع کرونا، ۲۶۸۰۰۰ خانواده اسرائیلی در فقر شدید به سر می‌برند و ۳۰ درصد از اسرائیلی‌ها در فقر هستند و ۵۰ درصد از دشواری‌های اقتصادی رنج می‌برند و ۲۴ درصد درخواست کمک داده‌اند اما کمک دریافت نکرده‌اند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی

خرید تابلو نقاشی از سایت هنری آرت یار

کنترل تلویزیون سامسونگ

امداد خودرو هیوندای

کوله پشتی کودک

دستگاه های صنایع غذایی

فروشگاه اینترنتی اینرژی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

دانلود استوری اینستاگرام

ادکلن بلک افغان

تلویزیون سامسونگ du7000

تعمیر تلویزیون ال جی در تهران

خرید الکتروموتور

یخسازی قالبی

قیمت باتری ماشین با ارسال و نصب رایگان

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری

تعمیر کولر گازی در تهران

 

 

 

 

قیمت باتری سرفیس

گلند فلکسیبل

هزینه سفر به مشهد

خرید دیزل ژنراتور

 

هزینه ترجمه

 

 

 

 

 

رپرتاژ به چه معنی است و چه کاربردی دارد؟

 

 

 

 

 

خرید دمپایی و صندل عمده

 

 

 

 

خرید ممبر گروه

 

 

 

 

خرید ووچر پرفکت مانی بدون ثبت نام

نانوسان

چاپ کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تولید فیلم استرچ

 

 

 

 

 

 

سمپاشی ساس

 

 

آجر نسوز

 

 

 

خرید رپورتاژ آگهی

 

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح