تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 آبان 1400 - 1:14
64 بازدید
کد خبر : 71743

جذب ۹۱۰۸۹ اهداکننده بزرگسال خون بندناف

جذب ۹۱۰۸۹ اهداکننده بزرگسال خون بندناف

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها وزارت بهداشت گفت: شبکه ملی اهداکنندگان سلول‌های بنیادی خون‌ساز ایران تاکنون موفق به جذب ۹۱۰۸۹ اهداکننده بزرگسال و خون بندناف شده است که جذب بیش از ۱۰ هزار نفر آن در همین دوران قرنطینه و کرونا انجام شده است که حاکی از عدم تاثیرپذیری زیاد کرونا بر

جذب ۹۱۰۸۹ اهداکننده بزرگسال خون بندناف

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها وزارت بهداشت گفت: شبکه ملی اهداکنندگان سلول‌های بنیادی خون‌ساز ایران تاکنون موفق به جذب ۹۱۰۸۹ اهداکننده بزرگسال و خون بندناف شده است که جذب بیش از ۱۰ هزار نفر آن در همین دوران قرنطینه و کرونا انجام شده است که حاکی از عدم تاثیرپذیری زیاد کرونا بر فعالیت این مرکز است.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی شادنوش، در بزرگداشت ششمین سالروز تاسیس شبکه ملی اهداکنندگان سلول‌های بنیادی خون‌ ساز ایران که در محل مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: شبکه ملی از سال ۹۴ با هدف سازماندهی، توسعه، ارتقای کیفیت، استانداردسازی و هماهنگی و نظارت واحد بر فعالیت مراکز پذیره نویسی اهدای سلول‌های  بنیادی خون ساز به غیرخویشاوند آغاز به کار کرد و تاکنون به بیش از ۱۷ مرکز پذیره نویسی و سه بانک خون بندناف توسعه یافته که پذیره نویسی از اهداکنندگان داوطلب برای اهدا سلول بنیادی خون‌ساز را انجام می دهند.

وی افزود: این شبکه تاکنون موفق به جذب ۹۱۰۸۹ اهداکننده بزرگسال و خون بندناف شده است که جذب بیش از ۱۰ هزار نفر آن در همین دوران قرنطینه و کرونا انجام شده است که حاکی از عدم تاثیرپذیری زیاد کرونا بر فعالیت این مرکز است.

شادنوش تصریح کرد: از دیگر اقدامات شبکه ملی خون بند ناف می‌توان به ایجاد دسترسی جستجو برای مراکز سراسر کشور جهت جلوگیری از رفت و آمد بیماران در دوران پاندمی کرونا، در نظر گرفتن بسته حمایتی ویژه بیماران پیوندی که انجام ۵ آزمایش HLA typing برای بیماران و اهداکنندگان‌شان به صورت رایگان را شامل می‌شود و اختصاص ارز دولتی جهت ورود سلول از خارج از کشور برای بیمارانی که اهداکننده داخلی ندارند، اشاره کرد.

وی گفت: بیماران مبتلا به MPS که اهداکننده مناسب در کشور ندارند، می‌توانند به شبکه ملی مراجعه کرده و با جستجو در بانک جهانی، پس از کاندید شدن پیوند توسط پزشک معالج و تایید اهداکننده خارجی، هزینه ورود سلول را تماما از طریق وزارت بهداشت دریافت کنند.

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها وزارت بهداشت، ادامه داد: حتی طی یکسال گذشته و در شرایط کرونا نه تنها تعداد درخواست‌های ارسالی به شبکه ملی کاهش پیدا نکرده است، بلکه افزایش سالانه هم داشته است. همچنین زمان پاسخ‌دهی به بیماران با مدیریت و نظارت وسیع‌تری که صورت گرفته کوتاه‌تر شده است.

بنابر اعلام وبدا، شادنوش در پایان گفت: در یکسال گذشته و طی انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت درمان وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شرکت دانش بنیان داخلی جهت تعیین hla ده‌هزار نمونه اهداکننده به روش high resolution انجام شده است که این امر ضمن اینکه نیاز کشور را به اهداکنندگان خارجی کمتر و  پروسه درمان را هم کوتاه‌تر می‌کند، از طریق سازگار شدن اهداکنندگان با بیماران خارجی باعث ارزآوری برای کشور هم می‌شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی

خرید تابلو نقاشی از سایت هنری آرت یار

کنترل تلویزیون سامسونگ

امداد خودرو هیوندای

کوله پشتی کودک

دستگاه های صنایع غذایی

فروشگاه اینترنتی اینرژی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

دانلود استوری اینستاگرام

ادکلن بلک افغان

تلویزیون سامسونگ du7000

تعمیر تلویزیون ال جی در تهران

خرید الکتروموتور

یخسازی قالبی

قیمت باتری ماشین با ارسال و نصب رایگان

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری

تعمیر کولر گازی در تهران

 

 

 

 

قیمت باتری سرفیس

گلند فلکسیبل

هزینه سفر به مشهد

خرید دیزل ژنراتور

 

هزینه ترجمه

 

 

 

 

 

رپرتاژ به چه معنی است و چه کاربردی دارد؟

 

 

 

 

 

خرید دمپایی و صندل عمده

 

 

 

 

خرید ممبر گروه

 

 

 

 

خرید ووچر پرفکت مانی بدون ثبت نام

نانوسان

چاپ کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تولید فیلم استرچ

 

 

 

 

 

 

سمپاشی ساس

 

 

آجر نسوز

 

 

 

خرید رپورتاژ آگهی

 

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح