کرونای انگلیسی به بوشهر رسید /شناسایی ۵ مورد جدید
ایسنا/بوشهر دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا از ورود کرونای انگلیسی به استان بوشهر با شناسایی ۵ مورد ابتلا خبر داد. به گفته سعید کشمیری در آزمایشهای جدید روشن شده که ۵ بیمار مبتلا به کرونا در استان به گونهی کرونای انگلیسی درگیر شدهاند. این بیماران از شهرهای بوشهر، کنگان، عسلویه و دیلم هستند که پس
ایسنا/بوشهر دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا از ورود کرونای انگلیسی به استان بوشهر با شناسایی ۵ مورد ابتلا خبر داد.
به گفته سعید کشمیری در آزمایشهای جدید روشن شده که ۵ بیمار مبتلا به کرونا در استان به گونهی کرونای انگلیسی درگیر شدهاند. این بیماران از شهرهای بوشهر، کنگان، عسلویه و دیلم هستند که پس از ابتلا به این ویروس جهشیافته در حال درمان هستند.
وی در خصوص موارد شناسایی شده به ویروس جهش یافته در استان بوشهر گفت: «با ورود یک مسافر از استان خوزستان به استان بوشهر، این فرد قریب به ۱۵ نفر از اعضای خانواده خود را آلوده کرده بود که اکنون شناسایی شده است. سرعت انتشار ویروس جهش یافته چندین برابر بیشتر و سریعتر از نمونه قبلی است، و یک فرد مبتلا می تواند تعداد زیادی از افراد را درگیر کند که باید برای کنترل این بیماری نهایت دقت را داشته باشیم.»
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باید از هر گونه تجمع اعم از شادی و عزا و مراسمات مذهبی جلوگیری گردد و برای جلوگیری از ایجاد خیز سوش جدید بیماری محدودیت ها را تشدید کنیم.
کشمیری در خصوص وضعیت شهرستانها عنوان کرد: «شهرستان دیلم به دلیل همجواری با استان خوزستان در معرض خطر زیادی است که باید اقدامات لازم انجام شود. شهرستان عسلویه نیز با وجود محیط کارگری، خوابگاهی و همچنین شناسایی مورد ابتلا به ویروس جهش یافته باید در این شهرستان نهایت دقت و کنترل انجام شود. در شهرستان گناوه در هفته گذشته شاهد افزایش موارد بستری و فوتی بودهایم که با توجه به مهمانپذیر بودن و وجود بازار، باید اقدامات لازم برای افزایش مجدد این بیماری انجام گیرد.»
کرونا و انواع جهشیافته و جدید آن خیلی خطرناک هستند
عبدالمحمد خواجهئیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پیش از این به ایسنا گفته بود: «در بهمن ماه سال جاری نسبت به دی ماه شاهد یک افزایش ۱۱۰ درصدی در موارد مثبت کرونا در استان بوشهر بودهایم. یعنی موارد مثبت در دی ماه تقریبا ۷۸۶ مورد بوده و در بهمن ماه به ۱۶۵۱ نفر رسید که این افزایش و رشد ۱۱۰ درصدی به معنای نقطه خطر است. نکتهای که در این شرایط مهم است و بیشترین نگرانی من این است که مردم فکر کنند خطر جدی نیست. انسان وقتی چیزی را نداند و از خطرات آن آگاهی نداشته باشد بی محابا به سمت آن میرود. مردم باید هوشیار باشند که کرونا و انواع جهشیافته و جدید آن خیلی خطرناک هستند.»
وی همچنین عنوان کرده بود: «علاوه بر شرایط کلی که به علت عادیانگاری و برداشتن محدودیتها و همچنین افزایش ترددها صورت گرفت با یک شرایط خیلی نگرانکننده استانهای همجوار از جمله خوزستان مواجه شدیم که بحث کرونای انگلیسی در این منطقه خیلی جدی شد و این بسیار نگرانکننده است به دلیل ارتباطات زیادی که در برخی از مناطق استان بوشهر با استان خوزستان وجود دارد و رهگیری آن ساده نیست.»
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: «در صورت بروز رشد و افزایش موارد ابتلا به ویروس و چنین شرایط بحرانی لازم است که بلافاصله منطقه جغرافیایی آلوده، محدود شود و یا در صورت وسعت منطقه یک سری تدابیر ویژه اندیشیده شود. اما شاهد هستیم که در گناوه، دیلم و بوشهر مسافران زیادی جمع شده و بدون رعایت موارد بهداشتی و پروتکلهای پیشگیری در کنار ساحل تجمع میکنند. واقعا سیستم بهداشت و درمان، در این شرایط نمیتواند با اقداماتی چون بیماریابی از سیر اپیدمی و سیر افزایشی بیماران جلوگیری کند.»
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰