تاریخ انتشار : دوشنبه 5 مهر 1400 - 16:13
79 بازدید
کد خبر : 9409

نوجوانی که با یک سیلی مرد شد

نوجوانی که با یک سیلی مرد شد

 فیلم سینمایی «اتوبوس شب» داستان نوجوانی ۱۸ ساله است که باید با یک اتوبوس ۳۸ اسیر جنگی را با خود به پشت خط مقدم منتقل کند. «اتوبوس شب» فیلمی به نویسندگی و کارگردانی کیومرث پوراحمد، فیلم‌ساز با سابقه ایرانی است که در سال ۱۳۸۵ تولید شده است. پوراحمد، فیلمنامه این فیلم سیاه و سفید را بر

نوجوانی که با یک سیلی مرد شد

 فیلم سینمایی «اتوبوس شب» داستان نوجوانی ۱۸ ساله است که باید با یک اتوبوس ۳۸ اسیر جنگی را با خود به پشت خط مقدم منتقل کند.

«اتوبوس شب» فیلمی به نویسندگی و کارگردانی کیومرث پوراحمد، فیلم‌ساز با سابقه ایرانی است که در سال ۱۳۸۵ تولید شده است. پوراحمد، فیلمنامه این فیلم سیاه و سفید را بر اساس داستانی از حبیب احمدزاده نوشته است و پس از چندین بار بازنویسی آن را ساخته است. «خواهران غریب» ساخته ۱۳۷۴، «شب یلدا» ساخته ۱۳۸۰ و مجموعه تلوزیونی «قصه‌های مجید» از دیگر آثار این فیلم‌ساز با تجربه است. «اتوبوس شب» در جشن خانه سینما در سال ۱۳۸۶ توانست تندیس بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه را از آن خود کند. خسرو شکیبایی، مهرداد صدیقیان، محمدرضا فروتن، الناز شاکردوست و امیرمحمد زند بازیگران این فیلم ضدجنگ را تشکیل می‌دهند.
خسرو شکیبایی در این فیلم نقش عمو رحیم را بازی می‌کند. «عمو رحیم» راننده اتوبوسی است که باید اسیران را منتقل کند. شکیبایی در «اتوبوس شب» به خوبی نقش پدر یک رزمنده را بازی کرده است. «هامون» ساخته ۱۳۶۸، «کیمیا» و «پری» ساخته ۱۳۷۳  از دیگر فیلم‌های این بازیگر بزرگ سینمای ایران است. همچنین مهرداد صدیقیان که در آن روزها بازیگر جوان و تازه وارد سینما بود در این فیلم نقش «عیسی» را که به نوعی نقش اصلی داستان است را بازی می‌کند. «عیسی» نوجوانی ۱۸ ساله است که به عنوان یک رزمنده در جنگ ایران و عراق حضور دارد. او باید ۳۸ اسیر عراقی را به کمک هم‌رزمش، «عماد»، با اتوبوس عمو رحیم به پشت خط مقدم انتقال دهد. در میانه راه پس از خوردن ترکش به چشمان عماد، قهرمان اصلی قصه عیسی است که مشکلات زیادی را برای انتقال اسرا باید تحمل کند.
«اتوبوس شب» فیلمی ضد جنگ است که جنگ‌ها را به سیاستمداران نسبت می‌دهد و معتقد است که نباید مردم دو ملت با یکدیگر دشمنی داشته باشند. این پیام فیلم دائم از زبان عمو رحیم که فردی با تجربه است، شنیده می‌شود و هرچه به انتهای فیلم نزدیک می‌شویم، عیسی هم به این پیام فیلم می‌رسد و در این سفر رشد می‌کند.
کیومرث پوراحمد در این فیلم مفهوم جهان‌وطنی را مطرح می‌کند و معتقد است که تمام مردم دنیا در هر کشوری که زندگی می‌کنند، انسان هستند و این موضوع مهمتر از هر مسئله دیگری است.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی

پراپ رابین سود

دانلود استوری اینستاگرام

ادکلن بلک افغان

تلویزیون سامسونگ du7000

تعمیر تلویزیون ال جی در تهران

خرید الکتروموتور

یخسازی قالبی

قیمت باتری ماشین با ارسال و نصب رایگان

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری

تعمیر کولر گازی در تهران

قیمت آجر

لیست قیمت اتحادیه شارژ کپسول آتش نشانی

خرید صندلی پزشکی

لوازم یدکی تاپ یدک

قیمت باتری سرفیس

گلند فلکسیبل

هزینه سفر به مشهد

خرید دیزل ژنراتور

 

هزینه ترجمه

 

آموزش محاسبه حق سنوات و پایه سنوات 1403

 

قیمت فنس

 

رپرتاژ به چه معنی است و چه کاربردی دارد؟

 

 

 

 

 

خرید دمپایی و صندل عمده

 

 

 

 

خرید ممبر گروه

 

 

 

 

 

خرید ووچر پرفکت مانی بدون ثبت نام

نانوسان

چاپ کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تولید فیلم استرچ

 

 

 

 

 

 

سمپاشی ساس

 

 

آجر نسوز

 

 

 

خرید رپورتاژ آگهی

 

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح