تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دی 1400 - 18:41
94 بازدید
کد خبر : 183621

۴ پلتفرم تامین مالی مبتنی بر سهام مجوز فعالیت گرفتند

۴ پلتفرم تامین مالی مبتنی بر سهام مجوز فعالیت گرفتند

مدیر کل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از صدور مجوز فعالیت برای چهار پلتفرم تامین مالی جمعی برای تامین سرمایه شرکت‌های دانش بنیان خبر داد. به گزارش ایسنا، محمد مرفوع، درباره فعالیت در حوزه تامین مالی جمعی، گفت: با تدوین دستورالعمل مصوب شورای عالی بورس، اگر کسی قصد فعالیت در مدل

4 پلتفرم تامین مالی مبتنی بر سهام مجوز فعالیت گرفتند

مدیر کل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از صدور مجوز فعالیت برای چهار پلتفرم تامین مالی جمعی برای تامین سرمایه شرکت‌های دانش بنیان خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد مرفوع، درباره فعالیت در حوزه تامین مالی جمعی، گفت: با تدوین دستورالعمل مصوب شورای عالی بورس، اگر کسی قصد فعالیت در مدل تامین مالی جمعی مبتنی بر سهام را دارد موظف است الزامات قانونی تعیین شده را رعایت کند.

وی ابزار تامین مالی جمعی را متشکل از پلتفرم (سکوی عامل)، متقاضی (صاحب طرح) و سرمایه‌گذار (مشارکت کننده) عنوان کرد و افزود: عاملان با معرفی سکوهای خود به کارگروه و احراز شرایط مربوط مجوز فعالیت دریافت خواهند کرد.

مرفوع، با بیان اینکه تاکنون چهار پلتفرم تامین مالی جمعی متعلق به چهار شرکت مالی خصوصی مجوز فعالیت دریافت کردند، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن هفت پلتفرم دیگر نیز موافقت اصولی گرفته‌اند. یکی از این پلتفرم‌های مالی به عنوان نخستین سکوی تامین مالی جمعی، در هفته گذشته موفق به جمع آوری یک میلیارد تومان برای اولین طرح خود برای یک شرکت دانش بنیان شد.

مدیر کل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی با اشاره به اینکه این روش تامین مالی برای پروژه‌های کوچک و متوسط شرکت‌های دانش‌بنیان کارآمد است، یادآور شد: این شرکت ها می‌توانند با کمک این روش به جذب سرمایه اقدام کنند.

مرفوع ادامه داد: ایده یا طرح شرکت‌هایی که به جذب سرمایه نیاز دارند پس از بررسی در این سکوها ثبت می شود تا اقدام به جمع آوری سرمایه‌های خرد مردمی شود. متقاضی یا صاحب طرح باید حداقل ۱۰ درصد مبلغ طرح را خود تامین کند و طرح‌های ارائه شده باید در داخل ایران باشد اما مشارکت ایرانیان خارج از کشور بلامانع است.

به گفته وی جذب سرمایه از بیرون مرزها امکانپذیر است.

طبق اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، مدیر کل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاران در سود و زیان طرح‌ها شریک هستند، اظهار کرد: سقف هر طرح ۱۰ میلیارد تومان و مجموع طرح‌های باز هر عامل ۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی

پراپ رابین سود

دانلود استوری اینستاگرام

ادکلن بلک افغان

تلویزیون سامسونگ du7000

تعمیر تلویزیون ال جی در تهران

خرید الکتروموتور

یخسازی قالبی

قیمت باتری ماشین با ارسال و نصب رایگان

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری

تعمیر کولر گازی در تهران

قیمت آجر

لیست قیمت اتحادیه شارژ کپسول آتش نشانی

خرید صندلی پزشکی

لوازم یدکی تاپ یدک

قیمت باتری سرفیس

گلند فلکسیبل

هزینه سفر به مشهد

خرید دیزل ژنراتور

 

هزینه ترجمه

 

آموزش محاسبه حق سنوات و پایه سنوات 1403

 

قیمت فنس

 

رپرتاژ به چه معنی است و چه کاربردی دارد؟

 

 

 

 

 

خرید دمپایی و صندل عمده

 

 

 

 

خرید ممبر گروه

 

 

 

 

 

خرید ووچر پرفکت مانی بدون ثبت نام

نانوسان

چاپ کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تولید فیلم استرچ

 

 

 

 

 

 

سمپاشی ساس

 

 

آجر نسوز

 

 

 

خرید رپورتاژ آگهی

 

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح